Schedule

at 11:00 AM

8h

Concours Relais Desserts Charles Proust

at 11:00 AM

2h

Battles Candidates of Meilleur Pâtissier TV SHow / M6

at 1:00 PM

1h

Mercotte, La Cuisine de Mercotte

at 2:00 PM

1h

Founder of "Liberté Pâtisserie Boulangerie"

at 3:00 PM

1h

Nina Metayer, Pastry Chef - Le Grand Restaurant **

at 4:00 PM

1h

Nicolas Paciello, Pastry Chef - La Scène*, Le Prince de Galles

at 5:00 PM

1h

Shigeyuki Oishi & Ayano Okutani, Chocolatiers - Tokyo Chocolate

at 6:00 PM

1h

Hironobu Tsujiguchi, Chef Chocolatier - Le Chocolat de H

at 11:00 AM

1h

Susumu Koyama, Pastry Chef and CEO - es KOYAMA

at 12:00 PM

1h

Thierry Marx, Chef

Boulangerie, mode d'emploi(s)

at 1:00 PM

1h

Olivier Stehly, Chef Pâtissier - Gastel

at 2:00 PM

1h

Julien Chamblas, Chef Pâtissier - Restaurant Le Baudelaire*, Hôtel le Burgundy

at 3:00 PM

1h

Christophe Felder, Maître Pâtissier

at 6:00 PM

1h

Kevin Ligot, Bar Manager - Manko Paris by Gaston Acurio

at 11:00 AM

1h

Yann Menguy, Chef Pâtissier - La Goutte d'Or Pâtisserie

at 12:00 PM

1h

Anne-Sophie Bercet, Chef pâtissière La Laiterie et Championne de France du Dessert Junior 2013 & Morgane Raimbault, Le Taillevent et Championne de France du Dessert Junior 2016

at 1:00 PM

1h

Damien Gendron, Champion de France du Dessert Professionnel 2016 & Jérémy Del Val, Chef Creation Pâisserie chez Dalloyau et Champion de France du Dessert Professionnel 2014

at 2:00 PM

1h

Angelo Musa, Pastry Chef & Alexandre Dufeu, Co-Pastry Chef - Plaza Athénée

at 3:00 PM

1h

Marjorie Fourcade, Founder - Foucade Paris

at 5:00 PM

1h

Claire Verneil, Pastry Chef and Journalist in duo with Laurence Roustandjee, TV and Radio Presenter

at 6:00 PM

1h

Yohann Caron,Sous-Chef Patissier - Le Meurice

at 11:00 AM

1h

José Ramón Castillo, Chocolatier and Founder of Que Bo!

at 2:00 PM

1h

Michaël Bartocetti, Pastry Chef - Shangri-La Hotel, Paris

at 3:00 PM

1h

Yann Couvreur, Pâtisserie Yann Couvreur

at 4:00 PM

1h

Stéphane Tranchet, Pastry Chef - Four Seasons Georges V

Écorce de chocolat noir